prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

SINDROM DE OBOSEALA CRONICA

Dictionar medical


SINDROM DE OBOSEALA CRONICA

Sindrom caracterizat prin oboseala incapacitanta ce nu dispare prin odihna si prin slabirea functiilor fizica, cognitiva si sociala.

Afecteaza femeile si barbatii de toate varstele.

Se asociaza frecvent cu scaderea puterii de concentrare, iritabilitate, tulburari de somn, dureri de gat recurente, temperatura scazuta, glande inflamate si dureri musculare sau osoase.

Cauza sindromului de oboseala cronica este necunoscuta. Se presupune ca ar putea fi determinat de infectii virale, tulburari neurologice, endocrine sau ale sistemului imun.

Sindromul de oboseala cronica prezinta urmatoarele criterii de diagnostic:

  • oboseala cronica severa cu durata de minim 6 luni, fiind excluse alte afectiuni medicale prin diagnostic clinic
  • patru sau mai multe din urmatoarele simptome: slabirea considerabila a memoriei de scurta durata sau a puterii de concentrare, durere in gat, noduli limfatici sensibili, durere musculara, durere articulara cu inflamare si roseata, somn neodihnitor, cefalee


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo