prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

SEPTICEMIE OMBILICALA

Dictionar medical


SEPTICEMIE OMBILICALA

Cea mai frecventa forma de septicemie la nou-nascuti, poarta de intrare a careia sunt vasele ombilicale sau plaga, formata dupa caderea cordonului ombilical. Poate sa evolueze sub forma de septicemie sau septicopiemie.

Morfologic se constata trombarterita si tromboflebita purulenta a vaselor ombilicale, cefalita ulceronecrotica, meningita purulenta, abcese metastatice in organele parenchimatoase, articulatii, maduva osoasa.

Se complica frecvent cu sindrom de coagulare diseminata intravasculara, diateza hemoragica.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo