prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

SECTIUNE CEZARIANA

Dictionar medical


SECTIUNE CEZARIANA

Nasterea fatului prin incizia uterului. Se realizeaza o incizie orizontala prin segmentul uterin inferior. Incizia verticala mediana se poate aplica in cazurile de afectare fetala grava.

Sectiunea cezariana se indica in caz de disproportie cefalopelviana, malpozitii, si de infectie herpetica activa. Cel mai comun motiv al nasterii prin sectiune cezariana de urgenta este afectarea fetala.

Efectele adverse posibile asupra mamei includ: sangerari, febra, durere abdominala, infectii intraspitalicesti, incontinenta urinara, durere la actul sexual si deschiderea ranii.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo