prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

SANCRU DUR

Dictionar medical


SANCRU DUR

Leziunea initiala, primara in sifilis, care apare peste aproximativ 3 saptamani dupa infectare in locul patrunderii treponemei pallidum.

Macroscopic prezinta o ulceratie nedureroasa, rotunda, cu dimensiuni de la cativa milimetri pana la 1,5 cm, margini regulate si fundul neted, de consistenta dura, culoare rosie.

Este insotit de inflamatia vaselor limfatice si limfoganglionilor regionali, formand complexul sifilitic primar.

Peste 2-3 luni procesul se soldeaza cu formarea unei cicatrice fine, depigmentate.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo