prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

RINOSCLEROM

Dictionar medical


RINOSCLEROM

Boala infectioasa, determinata de bacilul Frisch (Klebsiella scleromatis).

Se manifesta prin inflamatie productiva specifica a mucoasei nazale, care se poate extinde la alte cai respiratorii (laringe, trahee, faringe).

Morfologic se constata formarea unor granuloame din celule plasmatice, epitelioide, limfocite si celule tipice Mickulicz (macrofage mari cu citoplasma clara).

Este caracteristica de asemenea prezenta sferelor hialine sau corpusculilor fuxinofili Russell, scleroza si hialinoza tesutului de granulatie.

Se poate complica cu stenozarea cailor respiratorii.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo