prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

REUMATISM

Dictionar medical


REUMATISM

Boala infecto-alergica (streptococul beta-hemolitic de grup A), caracterizata prin afectarea sistemica progresiva a tesutului conjunctiv cu localizarea preponderenta in sistemul cardiovascular si articulatii.

In etiologie are un rol important streptococul beta-hemolitic si sensibilizarea organismului.

Modificarile morfologice in tesutul conjunctiv constau in intumescenta mucoida, intumescenta fibrinoida, reactii celulare (inflamatie granulomatoasa) si scleroza.

Formele clinico-anatomice: cardiovasculara, poliartritica, nodoasa si cerebrala.

Complicatiile sunt legate in special cu leziunile inimii: vicii cardiace, tromboembolii (in endocardita verucoasa), cardioscleroza, obliteratia pericardului, etc.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo