prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

REGENERARE PATOLOGICA

Dictionar medical


REGENERARE PATOLOGICA

Regenerarea atipica, denaturata, care se caracterizeaza prin modificari calitative sau cantitative a procesului regenerativ.

Apare in urma dereglarii factorilor generali si locali, care influenteaza regenerarea (tulburari de inervatie, carenta de proteine si vitamine, inflamatie cronica).

Se poate manifesta prin:

  • hiperregenerare - neoformare exagerata de tesut regenerativ; de ex. exces de tesut cicatriceal (cheloid), calus osos exuberant, nevrom de amputatie, etc.
  • hiporegenerare - formare insuficienta de tesut regenerativ; de ex. calus vicios (deficient) in fracturi, ulceratie atona, etc.
  • metaplazie; de ex. a epiteliului in focarele de inflamatie cronica.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo