prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

RAHITISM INFANTIL

Dictionar medical


RAHITISM INFANTIL

Boala care apare ca urmare a tulburarii metabolismului calciu-fosfor si care are drept consecinta o osificare deficitara si aparitia unor deformatii osoase, ca picioare in X, gambe arcuite, marirea epifizelor, deformari ale toracelui, bazin stramb.
Curburile naturale ale oaselor lungi sunt exagerate, iar largirea articulatiilor costosternale provoaca niste umflaturi mici de ambele parti ale toracelui.
Oasele sunt relativ moi si flexibile, deoarece continutul lor in calciu si fosfor este mai scazut fata de normal.
Boala este provacata de carenta de vitamina D si de alti factori.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo