prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

PATOMORFOZA

Dictionar medical


PATOMORFOZA

Modificari persistente in tabloul clinico-morfologic al bolilor, care apar sub influenta diferitilor factori cauzali.

In sens larg patomorfoza reflecta modificarile in structura morbiditatii si letalitatii in general, iar in sens restrans - modificarile clinico-morfologice a unei anumite boli (entitati nosologice).

Se distinge patomorfoza naturala (spontana), determinaua de schirabarile in conditiile de viata, mediul ambiant, constitutia omului, proprietatile agentilor patogeni etc. si patomorfoza indusa (terapeutica) care este cauzata de folosirea preparatelor medicamentoase.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo