prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

PARALIZIE

Dictionar medical


PARALIZIE

Disparitia functiei motorii a fortei musculare in urma diferitelor procese patologice in sistemul nervos.

Se distinge paralizia centrala, determinata de leziunea neuronilor motorii la paraliziile piramidale (traumatisme, tumori, tulburari circulatorii, inflamatie) si paralizia periferica, cauzata de un proces organic in nervii motorii periferici (celulele motorii si a coarnelor anterioare ale maduvei spinarii, nucleii nervilor cranieni, plexurile nervilor cranieni si rahidieni).

Cauzele pot fi procese infectioase, degenerative, traumatisme ale nervilor periferici. Paralizia centrala este spastica, iar paralizia periferica - flasca.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo