prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

NIMFOMANIE

Dictionar medical


NIMFOMANIE

Are 2 componente: dorinta sexuala exagerata si atractia patologic exagerata a femeii spre barbat.

Simptome: in afara de dorinta sexuala exagerata si psihicul femeii patologic de afectiv, femeia, prezinta o hiperestezie valvulo-vaginal, uterina si a zonelor erotogene (mamela, lobii urechilor, buze, gat, umeri, pube, axila, etc.).

Nimfomania incepe in copilarie sau la pubertate in urma prezentei unor paraziti valvulo-vaginali, hiperexcitatii legate de mediu sau hiperincarcari hormonale care produc o congestie utero-vagino-anexiala. De obicei acestea sunt pasagere. Atunci cand sunt legate de manifestari psihipatice, ele sunt persistente.

Se mai numeste mesalinism.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo