prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

MEDICAMENT ANTIINFLAMATOR NESTEROIDIAN

Dictionar medical


MEDICAMENT ANTIINFLAMATOR NESTEROIDIAN

AINS. Preparat farmaceutic cu actiune analgezica, antiinflamatoare si antipiretica.

AINS sunt utilizate in tratamentul durerii acute si cronice (inclusiv durerea din traumatisme, artrita si dismenoree), in reducerea inflamatiilor, si in prevenirea complicatiilor (ex. sepsis) din bolile grave.

Multi pacienti sunt afectati de efecte secundare ale AINS, precum inflamatia tractului gastrointestinal superior sau hemoragii. Aceste efecte secundare apar mai adesea la pesoanele in varsta, fumatori si alcoolici.

Aceasta clasa de preparate farmaceutice include medicamente precum acetominofen, aspirina si ibuprofen.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo