prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

MATERII FECALE

Dictionar medical


MATERII FECALE

Rest al digestiei format din apa,substante minerale si substante organice. Apa se gaseste proportie de 60-65% din continutul acstor materii. Substantele anorganice sunt reprezentate prin diferite saruri, dintre care cele mai importante sunt: fosfatii si sarurile de calciu, magneziu si fier, iar cele organice prin resturi alimentare, produsele de secretie ale colonului, leucocite, celule epiteliale descuamate si o mare cantitate de bacterii care se dezvolta in aceasta portiune a intestinului. Culoarea materiilor fecale se datoreaza stercobilinei, pigment care rezulta din degradare bilirubinei.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo