prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

LEUCEMIE MIELOIDA CRONICA

Dictionar medical


LEUCEMIE MIELOIDA CRONICA

Leucoza cronica cu proliferarea celulelor din seria granulocitara, caracterizata prin leucocitoza foarte pronuntata cu deviere spre stanga pana la mielocite si promielocite (pana la 500000 in mmc), modificari ale maduvei osoase (aspect pioid), marirea splinei (pana la 5-6 kg).

In organele interne pot aparea infarcte si hemoragii. In faza terminala a bolii se dezvolta criza blastica cu aparitia unui numar excesiv de celule tinere blastice atat in maduva osoasa, cat si in sangele periferic.

Este caracteristica prezenta in celulele leucozice a cromozomului Philadelphia (Ph), care se considera ca un marker al leucozei mieloide cronice.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo