prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

KAPOSI, SARCOM

Dictionar medical


KAPOSI, SARCOM

Boala tumorala caracterizata prin aparitia pe piele a unor pete, placi sau noduli de culoare rosie-violacee, indeosebi in regiunile distale ale extremitatilor inferioare, care evolueaza spre ulceratii.

Microscopic tumoarea este constituita din aglomerari de vase neoformate cu pereti subtiri, distribuite haotic si fascicule de celule fusiforme, in stroma se gasesc hemoragii, depuneri de hemosiderina.

Este deosebit de frecvent la bolnavii de SIDA, la care sarcomul Kaposi are un caracter malign si poate afecta limfoganglionii, tractul digestiv, plamanii si alte organe interne.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo