prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

INTUMESCENTA FIBRINOIDA

Dictionar medical


INTUMESCENTA FIBRINOIDA

Distrofie proteica mezenchimala, caracterizata printr-o dezorganizare profunda si ireversibila a tesutului conjunctiv cu distructia substantei ei fundamentale si a fibrelor colagene, insotita de o crestere marcata a permeabilitatii vasculare si formarea fibrinoidului.

Fibrinoidul este o substanta complexa, constituita din proteinele si polizaharidele fibrelor colagene si substantei fundamentale, care se descompun, si a plasmei sanguine, precum si nucleoproteidele celulare.

Componentul obligatoriu al fibrinoidului este fibrina.

Fasciculele de fibre colagene devin omogene.

Se intalneste in bolile reumatice, boala hipertensiva si starile hipertonice, bolile infecto-alergice, etc.

Consecintele sunt necroza, scleroza si hialinoza.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo