prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

HIPOCRATISM DIGITAL

Dictionar medical


HIPOCRATISM DIGITAL

Afectiune caracterizata prin degete ale caror falange terminale sunt marite in dimensiuni.

Dezvoltarea excesiva a tesuturilor moi de la nivelul extremitatilor degetelor le confera acestora un aspect de "bat de tobosar".

Tesuturile moi in exces sunt depozitate subcutanat, ceea ce face ca varful degetului sa fie mai voluminos decat zona articulatiei interfalangiene.

Hipocratismul digital poate fi intalnit in afectiuni precum boli pulmonare obstructive, fibroza interstitiala a plamanilor, boali cardiace congenitale, carcinom pulmonar, endocardita bacteriana, etc.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo