prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

HAMARTOM

Dictionar medical


HAMARTOM

Formatiune pseudotumorala, provenita din hamartii.

Este constituita din aceleasi componente tisulare, ca si organul respectiv, dar se deosebeste prin structura, aranjamentul si gradul de diferentiere anormal al tesuturilor.

Se distinge hamartom histioid, in care predomina un tesut, si hamartom organoid, care contine elemente ale diferitelor tesuturi.

Exemple de hamartom: hemangiomul cavernos hepatic sau cutanat, nevii pigmentari, etc.

Din hamartom se poate dezvolta tumoarea maligna - hamartoblastomul (rabdomioblastomul, nefroblastomul, hepatoblastomul).


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo