prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

GONOCOC

Dictionar medical


GONOCOC

Bacterie gram negativa, in forma de rinichi, grupata cate doua, fata in fata.

Boala produsa de gonococ este o boala majoritar a adultilor. Gonococul produce la barbat uretrita gonococica, la femeie vaginita gonococica, iar la copii oftalmia gonococica. Este considerata o boala pseudovenerica care se transmite pe cale sexuala sau transplacentar.

Ca simptom principal se constata aparitia unei secretii la nivel vaginal, uretral, ocular, aceasta avand o culoare galben verzuie.

Tratamentul se face cu antibiotice, acesti coci raspunzand la grupa antibioticelor sitetice.

Se mai numeste Neisseria gonorrhoeae.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo