prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

FICAT

Dictionar medical


FICAT

Cea mai mare glanda a corpului uman,avand greutatea medie de 1500 g. Ficatul produce oxidarea lipidelor, sinteza de colesterol, de fosfolipide, de corpi cetonici, si produce si elibereaza in sange lipoproteine. Sintetizeaza albumine, fibrinogen, glicoproteine, haptoglobine, factori ai coagularii. Are si roluri de detoxifiere, de epurare plasmatica prin captarea din sange a diverse substante. Ficatul este un important organ de depozit sanguin - 1 litru sange. o functie esentiala si specifica a ficatului este biligeneza, formarea bilei, prin care participa la digestie.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo