prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

FIBROMATOZA

Dictionar medical


FIBROMATOZA

Un grup de procese, care se manifesta macroscopic prin proliferari nodulare sau difuze de consistenta variata, localizate de-a lungul fasciilor, aponevrozelor si altor formatiuni conjunctive.

Microscopic se caracterizeaza prin proliferarea fibroblastilor si, concomitent, incetinirea maturizarii lor. La baza majoritatii fibromatozelor stau procese displastice, sau, posibil si tulburari de dezvoltare ale tesutului conjunctiv, care, uneori se transmit prin ereditate.

Exemple: fibromatoza plantara, fibromatoza colli, fibromatoza peniana (boala Peyronie), tumoarea desmoida, fibromul nazofaringian, etc.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo