prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

FANCONI, SINDROM

Dictionar medical


FANCONI, SINDROM

Sindrom reprezentat de un grup de tulburari renale cauzate de o varietate de afectiuni.

Tulburarea renala determina formarea excesiva de urina, producand astfel deshidratare, deficit de calciu, potasiu, magneziu si alte substante din organism.

Adesea duce la afectiuni osoase si la stagnarea cresterii.

Semnele clinice ce apar in urma acestui sindrom includ: nanosomie, deformari osoase, fracturi spontane, nefroscleroza, termolabilitate, adinamia musculaturii scheletale (hipokalemie), constipatie, polidipsie, poliurie.

Deformarile osoase nu se pot trata cu vitamina D.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo