prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

EUNUCOIDISM

Dictionar medical


EUNUCOIDISM

Tulburare caracterizata prin hiposecretia de testosteron.

Daca aceasta s-a instalat inainte de pubertate,apar urmatoarele simptome: pubertate tardiva si incompleta, dezvoltarea slaba a caracterelor secundare masculine, absenta pilozitatii faciale si pilozitate pubiana redusa, voce subtire, tulburari in dezvoltarea scheletului manifestate prin extremitati lungi, datorita osificarii tardive a cartilajului, exces de grasime subcutanata.

Daca se instaleaza dupa pubertate, apar de asemenea manifestari, caracterizate in primul rand prin regresiunea caracterelor sexuale secundare: rarirea pilozitatii sexuale, scaderea maselor musculare, tendinta spre adipozitate. Este de retinut faptul ca vocea nu se modifica.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo