prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

EROARE DE DIAGNOSTIC

Dictionar medical


EROARE DE DIAGNOSTIC

Divergenta dintre diagnosticul clinic si cel anatomopatologic, care se poate referi la boala principala, complicatiile ei, bolile concomitente sau cauzele nemijlocite ale mortii.

Cea mai mare importanta au erorile in diagnosticul bolilor principale si complicatiilor lor, deoarece aceasta duce la tratament insuficient sau incorect, interventii chirurgicale nejustificate, ceea ce influenteaza evolutia si sfarsitul bolii.

Cauzele erorilor de diagnostic sunt diferite: durata scurta a sederii bolnavului in spital, starea grava a bolnavului, dificultati obiective de diagnostic, etc.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo