prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

ENDOCARDITA INFECTIOASA

Dictionar medical


ENDOCARDITA INFECTIOASA

Inflamatie a endocardului cauzata de orice microrganism, ca de exemplu orice specie de streptococi sau stafilococi, speciile Haemophilus, bacterii enterice, ricketsii, chlamidii, sau fungi.

Persoanelei cu diabet zaharat, boli imunodeprimante, boli reumatice ale inimii, sunt mai predispusi la astfel de infectii.

Pacientii cu forma subacuta a bolii pot prezenta simptome slabe, precum febra putin crescuta, scaderea apetitului, stare de rau, si dureri musculare. Cei cu forma acuta pot prezenta febra crescuta, slabiciune, frisoane si transpiratii, dureri de spate, rigiditate articulara, simptome de insuficienta cardiaca, bloc cardiac, simptome cauzate de raspandirea infectiei la plamani si meninge (ex. tuse, cefalee, confuzie), simptome de atac cerebral, simptome de insuficienta renala, eruptii cutanate (ex. petesii), etc.

Endocardita infectioasa este fatala la 10-25% din cazuri. Pacientii ce au afectata partea dreapta a inimii prezinta un prognostic mai bun.

Tratamentul consta in administrare parenterala prelungita de antibiotice. Unii pacienti (ex. cei cu insuficienta cardiaca) nu raspund la tratament fara interventie chirurgicala pentru a inlocui valvele lezate sau pentru a indeparta abcesele din miocard.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo