prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

ENCEFALOMIELITA ACUTA DISEMINATA

Dictionar medical


ENCEFALOMIELITA ACUTA DISEMINATA

Afectiune cerebrala inflamatorie demielinizanta rara, cauzata de infectii virale sau, in cazuri foarte rare, de vaccin cu virusi atenuati.

Semnele si simptomele includ cefalee, febra, varsaturi, scadere in greutate, convulsii, halucinatii, tulburari de vedere, paralizie, si chiar coma. Paralizia poate afecta un membru (monopareza) sau o intreaga jumatate a corpului (hemiplegie).

Simptomele pot dura de la cateva saptamani la o luna. La unele persoane, simptomele progreseaza la coma, si apoi la deces in doar cateva zile.

Tratamentul include adsministare de corticosteroizi pentru a reduce inflamatia cerebrala.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo