prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

EJACULARE

Dictionar medical


EJACULARE

Ejectia lichidului seminal prin canalul uretral.

Ejacularea prezinta 2 faze: trecerea spermei si secretiilor organelor accesorii (prostata, vezicule seminale) in uretra, si expulzia lichidului seminal din uretra.

Prima faza este realizata prin contractia muschilor netezi ai ductului deferent si prin secretia crescuta a organelor accesorii. A doua faza se realizeaza prin contractiile ritmice ale muschilor bulbocavernos, ischiocavernos si ridicator anal.

La persoanele cu prostatectomie, ejacularea are loc fara eliminarea spermei. In acest caz ejaculatul ajunge in vezica urinara.

Ejacularea este un fenomen reflex, precedat de regula de erectia penisului. Senzatiile asociate cu ejacularea constituie orgasmul masculin.

Ejacularea se petrece in mod normal in cursul copulatiei, masturbarii si emisiilor nocturne. Fluidul seminal contine intre 60-150 milioane spermatozoizi/ml, iar volumul unui ejaculat este de 2-5 ml.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo