prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

ECZEMA

Dictionar medical


ECZEMA

Boala cutanata caracterizata prin prezenta pe tegumente a unor leziuni descuamative pruriginoase. Eczema poate fi acuta sau cronica, iar leziunile se pot suprainfecta.

Cauzele eczemelor sunt variate, dar cele mai frecvente cazuri sunt datorate unor procese alergice, infectioase, unor substante chimice iritante, medicamente, sau expunerii la soare.

Tratamentul include aplicare locala de solutii astringentre sau unguente cu antihistaminice sau corticosteroizi. De asemenea, administrarea de tablete sau injectarea locala de antihistaminice sau coticosteroizi pot reduce inflamatia.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo