prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

DIALIZA PERITONEALA

Dictionar medical


DIALIZA PERITONEALA

Tehnica de dializa caracterizata prin utilizarea peritoneului ca membrana de dializa.

Lichidul de dializa se introduce in cavitatea peritoneala prin intermediul unui cateter, si mentinut aici timp de 2-3 ore, dupa care este drenat.

Aceasta tehnica este efectuata cu scopul de a inlatura substantele toxice din organism. Este folosita in cazul insuficientei renale si in anumite tipuri de intoxicatie.

Medicamentele si substantele chimice care pot fi inlaturate prin dializa peritoneala includ: salicilati, barbiturice, meprobamat, amfetamine, bromuri, metanol, acid boric, sulfonamide, diferite antibiotice, etc.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo