prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

DIAGNOSTIC PRENATAL

Dictionar medical


DIAGNOSTIC PRENATAL

Identificarea unei afectiuni sau defect congenital al fatului in cursul sarcinii.

Un numar mare de stari patologice pot fi diagnosticate prin analiza sangelui mamei si teste, precum biopsia vilozitatilor coriale, ecografie, embrioscopie, amniocenteza, si fetoscopie.

Astfel, sexul, caracteristicile ereditare, si starea de sanatate a fatului pot fi determinate inca din primul trimestru de sarcina.

Testele efectuate in trimestrele doi si trei de sarcina ofera informatii cu privire la caracteristicile fizice ale fatului si placentei, si analiza lichidului amniotic permite estimarea varstei fatului si nivelul sau de dezvoltare.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo