prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

DESENSIBILIZARE

Dictionar medical


DESENSIBILIZARE

  1. Metoda terapeutica prin care se reduce sau indeparteaza sensibilitatea unui organism fata de un agent patogen, medicamente, seruri, vaccinuri.
  2. Metoda de tratament al unei alergii prin injectari repetate cu solutii diluate ce contin alergenul cauzator. Concentratia alergenului este suficient de puternica incat sa stimuleze dezvoltarea tolerantei imune fata de acesta.
  3. In psihiatrie, metoda terapeutica prin care se urmareste raducerea unei fobii. Consta in expunerea treptata (mai intai prin imagini, apoi in realitate) a pacientului la factorul cauzator.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo