prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

DERMATOMIOZITA

Dictionar medical


DERMATOMIOZITA

Boala reumatica, caracterizata prin leziunea sistemica a musculaturii striate, mai putin a muschilor netezi si a pielii.

In afara de aceasta, se observa modificari inflamatorii si distrofice ale organelor interne: inimii, plamanilor, tractului gastro-intestinal.

Simptomele includ febra, stare de rau, slabiciune musculara, leziuni cutanate si mucozale (papule Gottron) si disconfort articular. De asemenea, la o treime din pacienti apare disfagie.

Tratamentul este simptomatic si include repaos la pat si administrare de steroizi si alti agenti antiinflamatori.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo