prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

DEPRESIE

Dictionar medical


DEPRESIE

Traire intensa a unei dureri morale, a inutilitatii, a devalorizarii pe fondul unei dispozitii deprimate.

Depresia este o afectiune larg raspandita: 1 din 5 femei, si 1 din 10 barbati, prezinta cel putin un episod de depresie majora de-a lungul vietii.

Este considera a patra afectiune din lume ca grad de afectare generale a sanatatii.

Se caracterizeaza prin ideatie lenta, inhibitie motorie sau neliniste anxioasa, tristete persistenta, pierderea sperantei, sentimente persistente de inutilitate, interes scazut pentru activitatile zilnice, modificarea apetitului si/sau greutatii corporale, insomnie sau perioade prelungite de somn, si idea de suicid.

Tratamentul poate include psihoterapie, terapie comportamentala, terapie prin electrosocuri, si medicamente psihoactive.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo