prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

CLONA

Dictionar medical


CLONA

  1. In microbiologie, totalitatea celulelor provenite prin inmultirea asexuata a unei singure celule.
  2. In culturile tisulare, grup de celule ce iau nastere dintr-o singura celula. Termenul se refera adesea la descendetii limfocitelor si la cei ai celulelor maligne.
  3. In imunologie, grup de limfocite descendente ale unui singur limfocit T sau B sensibilizat. Toate celulele din acest grup reactioneaza la acelasi antigen.
  4. In biologie, crearea unui embrion dintr-ul ovul nefecundat si din nucleul diploid al unei celule somatice. Cu numar dipliod intreg de cromozomi, ovulul incepe sa se divida ca si cum ar fi fost fecundat. S-au realizat clone de oi, vaci, pisici si alte animale.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo