prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

CLAUDICATIE INTERMITENTA

Dictionar medical


CLAUDICATIE INTERMITENTA

Schiopatare periodica din cauza durerilor, care apar in muschii picioarelor in timpul mersului, datorita insuficientei irigarii cu sange in ateroscleroza arterelor si alte leziuni vasculare ale membrelor inferioare.

Pacientii prezinta adesea o piele subtire si lucioasa ce acopera partile membrelor cu flux sanguin scazut. De asemenea poate fi prezent pulsul slab.

Acestor pacienti li se recomanda un program de exercitii fizice regulate. Pentoxifilina orala este folosita pentru a reduce durerea.

La pacientii cu claudicatie severa, poate fi necesara angioplastia sau chirurgia de bypass arterial.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo