prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

CISTITA

Dictionar medical


CISTITA

Inflamatie a mucoasei vezicii urinare, frecvent cauzata de o infectie a tractului urinar. De asemenea, pot fi interesate si organele invecinate (rinichi,prostata,uretra).

Cistita poate fi cronica sau acuta.

Cistita este caracterizata prin nevoia imperioasa de a urina, urinari frecvente si durere la urinare. De asemenea, se pot intalni si spasmul vezicii urinare si durere perineala.

Traatamentul consta in administrare de antibiotice pentru a combate infectia. Insa, un tratament mai hotarat trebuie abordat daca cauza cistitei o reprezinta un calcul renal sau un defect structural al tractului urinar, precum o obstructie.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo