prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

CELULA B

Dictionar medical


CELULA B

Limfocit care se matureaza in maduva osoasa si apoi migreaza in tesuturile limfoide, unde un antigen strain il stimuleaza sa produca anticorpi.

Toate celulele B au specificitate antigenica si raspund numai la o singura proteina straina.

Splina si nodulii limfatici contin un numar mare de celule B, care, din cauza fluxului sanguin abundent de la acest nivel, sunt expuse la noi antigene.

Dupa ce celula B vine in contact cu un antigen, se diferentiaza in plasmocit sau in celula B de memorie, si prolifereaza. Plasmocitele sunt celule antigen-specifice. Celulele B de memorie produc anticorpi rapid daca antigenul reapare.

Se mai numeste limfocit B.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo