prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

CARTILAJ TIROID

Dictionar medical


CARTILAJ TIROID

Cartilaj ce prezinta forma unei coperte de carte deschisa, format din 2 lame dreptunghiulare unite pe linia mediana. Aceasta muchie, mai pronuntata la barbati decat la femei, constituie ceea ce se numeste "marul lui Adam". Cartilajul tiroid mai prezinta o incizura superioara, numita incizura tiroidiana, si 4 coarne, 2 mari, superioara, care se articuleaza cu coarnele mari ale osului hioid, si 2 mici, inferioare, care se articuleaza cu catilajul cricoid. Cartilajul tiroid este cel mai mare cartilaj al laringelui.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo