prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

CARDIOPATIE HIPERTROFICA

Dictionar medical


CARDIOPATIE HIPERTROFICA

Afectiune a miocardului de cauze necunoscute, caracterizata prin cresterea excesiva si dezorganizata a miofibrilelor, disfunctia diastolica, redeucerea in marime a camerelor ventriculare si, frecvent, prin aritmii ventriculare si deces brusc.

Desi pot fi asimptomatici multi ani, pacientii prezinta frecvent greutate respiratorie, oboseala, durere in piept, ortopnee si alte simptome ale insuficientei cardiace congestive.

Tratamentul medicamentos include beta-blocante si blocante ale canalelor de calciu. Ocazional se pot folosi si agenti anticoagulanti si antiaritmici.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo