prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

CARCINOM CU CELULE RENALE

Dictionar medical


CARCINOM CU CELULE RENALE

Tumoare maligna localizata in celulele tubilor proximali renali.

Din cauza localizarii sale in retroperitoneu, carcinomul poate ajunge dimensiuni crescute inainte sa apara vre-un simptom evident.

Cele mai frecvente semne sunt hematuria si durerea in flanc. La unii pacienti apar febra, scadere in greutate, sau simptome cauzate de hormonii secretati de tumoare. Acesti hormoni cauzeaza ocazional hipercalcemie sau eritrocitoza.

Inlaturarea chirurgicala a rinichiului afectat poate fi eficienta in cazul in care tumoarea nu a depasit fascia perirenala. Metodele de tratament sunt putin eficiente in cazul in care carcinomul a metastazat.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo