prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

CARBUNE MEDICINAL

Dictionar medical


CARBUNE MEDICINAL

Masa neagra granulara sau pudra fina.

Se administreaza persoanelor care au ingerat otravuri organice. Se folosesc 8 ml diluant la 1 g de carbune. Carbunele activat se poate administra si copiilor.

Carbunele superactivat este de 2-3 ori mai eficient decat carbunele activat.

Se administreaza cat mai repede posibil dupa ingestia toxicului.

Carbunele activat nu este indicat persoanelor care au ingerat substante chimice corozive. Substantele chimice ionizate, precum acizi, baze si saruri de cianura, fier si litiu nu sunt bine absorbite de carbune.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo