prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

CANCER CERVICAL

Dictionar medical


CANCER CERVICAL

Neoplasm malign al colului uterin.

Desi poate sa apara si la femei tinere, varsta medie la care este diagnosticat este de 54 ani.

Boala este insidioasa si asimptomatica in stadiile initiale.

Cele mai frecvente cauze sunt reprezentate de unele tulpini ale papillomavirusul uman. Se transmit pe cale sexuala, fiind cancerigene pentru epiteliul cervical.

Tratamentul variaza de la crioterapie sau terapie laser pentru leziunile intraepiteliale scuamoase de grad scazut, la histerectomie in cazul cancerului cervical preinvaziv la femeile care nu doresc sa mai aibe copii.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo