prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

BRONSITA CRONICA

Dictionar medical


BRONSITA CRONICA

Afectiune asociata cu producerea excesiva de mucus, suficienta pentru a produce tuse si/sau expectoratie timp de cel putin 3 luni pe an, cel putin 2 ani la rand.

Inflamatia cronica prezenta la nivelul peretilor cailor aeriene contribuie la realizarea obstructiei permanente si progresive a cailor aeriene mici.

Principalele cauze ale bronsitei cronice sunt iritatiile cronice produse de iritanti inhalatori (in special fumul de tigara) si infectii repetate.

Bronhidilatatoarele, steroizii inhalatori si alte medicamente sunt folosite pentru a preveni bronhospasmul, pentru a imbunatati fluxul aerului, si pentru inlaturarea secretiilor.

De asemenea, este necesar consumul crescut de lichide pentru a ajuta la inlaturarea secretiilor.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo