prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

BOALA ULCEROASA

Dictionar medical


BOALA ULCEROASA

Boala cronica, cu evolutie ciclica, a carei manifestare clinica si morfologica principala este ulcerul recidivant gastric sau duodenal.

Localizarea mai frecventa a ulcerului in stomac este la nivelul curburii mici, portiunii antrale sau pilorice, in duoden la nivelul peretelui anterior sau posterior al bulbului. Se deosebesc 3 stadii ale bolii ulceroase: stadiul de eroziune, ulcer acut si ulcer cronic.

Complicatiile cele mai frecvente sunt: hemoragia, perforatia, penetratia ulcerului, stenoza pilorica cicatriceala, malignizarea, etc.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo