prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

BARTONELLA HENSELAE

Dictionar medical


BARTONELLA HENSELAE

Specie de bacterii care, impreuna cu Bartonella quintana, cauzeaza bacterinemie acuta si persistenta, infectie tisulara care poate duce la angiomatoza bacilara, pelioza bacilara si alte reactii inflamatorii.

Aceasta infectie poate apare atat la persoanele imunocompotente cat si la cele imunodeprimate, dar se intalneste cel mai frecvent la pacientii cu infectie HIV.

Bartonella henselae este agentul cauzator al bolii zgarieturii de pisica.

Ca tratament al angiomatozei bacilare se folosesc antibioticele orale.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo