prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

BARORECEPTOR

Dictionar medical


BARORECEPTOR

Receptor pentru presiune ce se gaseste in peretii atriali, peretii ventriculului stang, in crosa aortei, in sinusul carotidian, precum si la nivelul circulatiei pulmonare. Baroreceptorii de la nivelul crosei aortice si al sinusului carotidian sunt cei mai importanti. Excitantul natural al baroreceptorilor il reprezinta distensia peretilor vasculari provocata de presiune sub care se gaseste sangele, astfel, cresterea presiunii sangelui la nivelul crosei aortei si al sinusului carotidian excita baroreceptorii. Aceste excitatii sunt conduse la centrul cardioinhibitor din bulb, stimulandu-l. Produce astfel un reflex care are drept rezultat scaderea tensiunii arteriale si rarirea ritmului cardiac.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo