prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

ANGIOMATOZA BACILARA

Dictionar medical


ANGIOMATOZA BACILARA

Boala infectioasa acuta cauzata de Bartonella quintana.

Este caracterizata prin de leziuni cutanate care pot varia de la papule mici la granuloame piogenice. Acestea pot aparea pe orice zona a pielii si pot include si membranele mucoase.

Daca leziunile ulcereaza se pot extinde si distruge oasele subiacente.

In plus, microorganismele disemineaza spre ficat, splina, maduva spinarii si noduli limfatici. In ficat pot poduce spatii dureroase, multiple, chistice, pline cu sange.

Majoritatea pacientilor cu aceasta afectiune sunt imunodeprimati sau infectati sau infectati cu virusul imunodeficientei umane (HIV).

La pacientii imunocompetenti netratati, vindecarea se poate prelungi dar de obicei este completa. La pacientii imunodeprimati netratati, afectiunea poate fi fatala.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo