prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

ANGIOEDEM

Dictionar medical


ANGIOEDEM

Afectiune caracterizata prin dezvoltarea unor zone edematoase la nivelul pielii, membranelor mucoase, sau la nivelul organelor interne.

Este frecvent asociat cu urticarie.

Este benign atunci cand se limiteaza la nivelul pielii, dar poate cauza tulburari respiratorii atunci cand este prezent la nivelul gurii, faringelui sau laringelui.

De obicei este rezultatul reactiei de hipersensibilitate tip I, care apare dupa ingestia de alimente sau medicamente.

Forma nealergica este reprezentata de angioedemul ereditar, care este cauzat de dificitul de complement, si de reactii anafilactoide.

Primele medicamente folosite pentru usurarea simptomelor sunt antihistaminicele. Epinefrina se utilizeaza in cazul in care inflamarea cailor aeriene superioare ingreuneaza respiratia.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo