prospecte medicamente
dictionar medical
 cauta alfabetic prospecte de medicamente
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
cauta medicament dupa nume
 cauta alfabetic in dictionarul medical
A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z
cauta in dictionarul medical

Nu gasesti un medicament la farmacia de langa tine?

Farmaciile inscrise la pharmatrade.ro il pot avea. Il poti cauta in stocurile lor.
Daca momentan lipseste, poti lasa datele tale de contact, iar pharmatrade te va anunta cand acesta va fi disponibil intr-o farmacie.

medicament:

ACID DEZOXIRIBONUCLEIC (ADN)

Dictionar medical


ACID DEZOXIRIBONUCLEIC (ADN)

Acid nucleic complex, cu greutate moleculara mare, alcatuit din dezoxiriboza, acid fosforic si 4 baze (2 purinice - adenina si guanina, 2 pirimidinice - tiamina si citozina).

Aceste componente sunt aranjate in forma de 2 lanturi lungi care se rasucesc unul in jurul celuilalt, formand un dublu helix.

Acizii nucleici se gasesc in cromozomii nucleului celular. Ei reprezinta baza chimica a ereditatii, fiind purtatori ai informatiei genetice.


 
IMPORTANT!
Toate informatiile cuprinse in acest site au carcater STRICT INFORMATIV si nu pot inlocui indicatiile, sfaturile si prescriptiile personalului medical.Daca aveti probleme cu sanantatea sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea, adresati-va medicului! Informatiile prezente in acest site nu se pot folosi sub nici o forma pentru diagnosticarea, tratarea sau prevenirea oricaror probleme de sanatate. Trebuie sa citi cu mare atentie prospectul! Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

www.smartart.ro | web . print . id . photo